El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i de la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, visitarà demà dijous, 18 de març les obres de l’estació de metro de l’L5 d’Ernest Lluch, que estan en la seva recta final.

La visita s’iniciarà a les 10.30 hores, a l’accés situat a la confluència del carrer de Collblanc amb el passeig del Cementiri, al terme de l’Hospitalet de Llobregat. En finalitzar, s’atendrà els mitjans.

10:30|El conseller Calvet visita la recta final de les obres de l'estació Ernest Lluch. Estació L5 d'Ernest Lluch, a la confluència del carrer de Collblanc i passeig del Cementiri|l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i de la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, visitarà les obres de l’estació de metro de l’L5 d’Ernest Lluch, que estan en la seva recta final.