La consellera Budó fa una visita territorial a les Terres de l'Ebre

query_builder   17 març 2021 17:17

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Budó fa una visita territorial a les Terres de l'Ebre

 • Meritxell Budó visitarà demà la Palma d'Ebre, Ascó, Masdenverge i la Galera, on coneixerà l’estat de diverses obres que formen part del PUOSC
 • La consellera de la Presidència atendrà als mitjans de comunicació després de la visita a l’Ajuntament d’Ascó, a partir de les 12 h del migdia

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, visitarà demà dijous dia 18 de març la Palma d'Ebre, Ascó, Masdenverge i la Galera, a les Terres de l’Ebre. Ho farà en el marc d’una visita institucional als consistoris, on coneixerà el desenvolupament de diversos equipaments i infraestructures que formen part del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). La consellera Budó anirà acompanyada del delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i de la directora dels Serveis Territorials de Presidència a les Terres de l'Ebre, Rosa Reig.

El PUOSC és el principal instrument de cooperació econòmica de la Generalitat per portar a terme noves infraestructures, equipaments o serveis de competència municipal. El Pla 2020-2024 està dotat amb 250 milions d’euros i preveu dur a terme més de 2.100 actuacions a diferents ajuntaments i ens locals de Catalunya.

El primer municipi que visitarà la consellera de la Presidència serà la Palma d’Ebre, a les 10.30 h, on serà rebuda per l’alcaldessa, Marina Rojals, i membres del consistori. Després de signar del llibre d'Honor de l'Ajuntament, Meritxell Budó, farà un passeig pel nucli antic per conèixer l’estat de les obres del carrer Major, dels porxos i la zona d’esbarjo, així com la zona de l’embassament del municipi, que s’emmarquen en el PUOSC 2021-2023.

Seguidament, la consellera Budó es traslladarà a Ascó i serà rebuda a les 12 h per l’alcalde, Miquel Àngel Ribes, i membres del consistori, on signarà el llibre d’Honor. Després de la visita a l’Ajuntament, la consellera de la Presidència farà una atenció als mitjans de comunicació. Posteriorment, Meritxell Budó es dirigirà a les obres de la urbanització del carrer d’Alta Castell, que pertanyen al PUOSC 2023-2024.

A la tarda, a les 16.45 h, la portaveu del Govern farà una visita institucional a l’Ajuntament de Masdenverge. La rebrà l’alcalde René Gonel i membres del consistori que, després de signar el llibre d’Honor, l’acompanyaran a veure les obres d’adequació, dinamització i millora energètica de la zona esportiva del PUOSC 2021-2023.

Finalment, la consellera es dirigirà a la Galera, on està previst que arribi a les sis de la tarda i sigui rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde, Ramon Agustí Muñoz, i membres del consistori. Després de signar el llibre d’Honor i visitar el Museu Terracota, que està en el mateix Ajuntament, la consellera Budó es traslladarà a les obres de canalització del Barranc, que formen part de la fase del PUOSC 2020-2021.

La consellera Budó fa una visita territorial a les Terres de l'Ebre

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, visitarà la Palma d'Ebre, Ascó, Masdenverge i la Galera, a les Terres de l’Ebre. Ho farà en el marc d’una visita institucional als consistoris, on coneixerà el desenvolupament de diversos equipaments i infraestructures que formen part del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). L'acompanyarà el delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i de la directora dels Serveis Territorials de Presidència a les Terres de l'Ebre, Rosa Reig.

 • 10:30|Visita a la Palma d'Ebre. Ajuntament ( c. Major, 11)|La Palma d'Ebre (Ribera d'Ebre)

  La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, visitarà l'Ajuntament de la Palma d'Ebre, on serà rebuda per l’alcaldessa, Marina Rojals, i membres del consistori. Després de signar del llibre d'Honor de l'Ajuntament, Meritxell Budó, farà un passeig pel nucli antic per conèixer l’estat de les obres del carrer Major, dels porxos i la zona d’esbarjo, així com la zona de l’embassament del municipi, que s’emmarquen en el PUOSC 2021-2023.

 • 12:00|Visita a Ascó i atenció als mitjans de comunicació. Ajuntament ( c. Hospital, 2)|Ascó (Ribera d'Ebre)

  La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, visitarà l'Ajuntament d'Ascó, on serà rebuda per l'alcalde, Miquel Àngel Ribes, i membres del consistori. Després de signar el llibre d'Honor i de visitar l’Ajuntament, la consellera de la Presidència farà una atenció als mitjans de comunicació. Posteriorment, Meritxell Budó es dirigirà a les obres de la urbanització del carrer d’Alta Castell, que pertanyen al PUOSC 2023-2024.

 • 16:45|Visita a Masdenverge. Pl. de l'Església, 11|Masdenverge (Montsià)

  La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, farà una visita institucional a l’Ajuntament de Masdenverge. La rebrà l’alcalde René Gonel i membres del consistori que, després de signar el llibre d’Honor, l’acompanyaran a veure les obres d’adequació, dinamització i millora energètica de la zona esportiva del PUOSC 2021-2023.

 • 17:45|Visita a la Galera. Ajuntament ( c. Sant Llorenç, 36)|La Galera (Montsià)

  La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, visitarà l’Ajuntament de La Galera, on serà rebuda per l’alcalde, Ramon Agustí Muñoz, i membres del consistori. Després de signar el llibre d’Honor i visitar el Museu Terracota, la consellera Budó es traslladarà a les obres de canalització del Barranc, que formen part de la fase del PUOSC 2020-2021.