Demà, dimarts 23 de març, a les 11h, el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Enric Vinaixa, la directora de la Inspecció de Treball de Catalunya, Ma. Luz Bataller; i el director dels SSTT Territorials del Departament a Lleida, Vidal Vidal, mantindran una reunió de treball sobre l’activitat inspectora a la campanya agrària amb els representants dels sindicats CCOO i UGT a Lleida.

Per part dels sindicats hi participaran la secretària general de CCOO de Lleida, Cristina Rodríguez; i la secretària d’Alimentació, Begudes i Tabac d’UGT de Catalunya, Alicia Buil.

 La reunió es farà a la seu dels Serveis Territorials de Treball a Lleida (C. General Brito, 3. Lleida)

En acabar la reunió, aproximadament a les 12.30h, hi haurà una atenció als mitjans de comunicació. Minuts abans de les 12.30h, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió.

Aquesta reunió forma part de les diferents activitats de coordinació que el Departament duu a terme de cara a la preparació de la campanya agrària a Lleida per aquest any.

12:30|Treball, Afers Socials i Famílies es reuneix amb els sindicats CCOO i UGT per l'activitat de la Inspecció de Treball sobre la campanya agrària a Lleida. Serveis Territorials de Treball a Lleida ( c. General Brito, 3)|Lleida (Segrià)

El director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Enric Vinaixa; la directora de la Inspecció de Treball de Catalunya, Ma. Luz Bataller; i el director dels SSTT Territorials del Departament a Lleida, Vidal Vidal, mantindran una reunió de treball sobre l’activitat inspectora a la campanya agrària amb els representants dels sindicats CCOO i UGT a Lleida. En acabar la reunió, aproximadament a les 12.30h, hi haurà una atenció als mitjans de comunicació. Minuts abans de les 12.30h, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió.