• L’acte tindrà lloc demà dilluns, 22 de març, a les 06:45 hores en l’Auditori de Cosmocaixa i es podrà seguir també en obert per streaming a través del web ensposemenorbita.cat

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, acompanyat del director de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), Ignasi Ribas, seguirà el llançament del primer nanosatèl·lit de la Generalitat en un acte que tindrà lloc demà dilluns, 22 de març, a partir de les 06:45 hores del matí, a l’Auditori de CosmoCaixa de Barcelona.

El nanosatèl·lit “Enxaneta” s’enlairarà a les 07:07:12 hores. El llançament del coet que el transporta serà retransmès en directe des del cosmòdrom de Baikonur, al Kazakhstan.

Abans de l’enlairament, hi haurà una taula rodona amb persones expertes del sector aeroespacial, en la qual hi participaran el director de l’IEEC, Ignasi Ribas; l’enginyera i colider de Women in Aerospace Europe, Mireia Colina; la investigadora i col·laboradora de l’IEEC, experta en Mart, Mariona Bàdenas, i l’investigador de l’IEEC i professor de la UPC, Miquel Sureda. La taula estarà moderada pel periodista Jordi Aguilera.

L’acte i el moment del llançament es podrà seguir en obert per streaming a través del web ensposemenorbita.cat

Nota per als mitjans:

Els mitjans gràfics i periodistes que vulguin cobrir l’acte presencialment, cal que s’acreditin prèviament per poder accedir-hi enviant nom, mitjà i DNI a premsa.politiquesdigitals@gencat.cat
En cas de desplaçament en cotxe, caldrà facilitar també el número de la matrícula.

06:45|El conseller Puigneró segueix en directe des de l'Auditori de CosmoCaixa el llançament del primer nanosatèl·lit de la Generalitat . Auditori de CosmoCaixa (c. d'Isaac Newton, 26)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, acompanyat del director de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), Ignasi Ribas, seguirà el llançament del primer nanosatèl·lit de la Generalitat en un acte que tindrà lloc a partir de les 06:45 hores del matí, a l’Auditori de CosmoCaixa de Barcelona.