El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de Salut, Alba Vergés, explicaran demà, 23 de març, en roda de premsa, l’estratègia de vacunació massiva de COVID-19 a Catalunya. En l’acte els acompanyaran el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, i el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella.

A les 16:15h, els mitjans gràfics podran prendre imatges (mut) de la reunió entre tots quatre i la sotsdirectora general de Promoció de la Salut, Carmen Cabezas. Seguidament, a les 16:30h, tindrà lloc la roda de premsa, que tindrà un format presencial i telemàtic.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir-hi presencialment a la seu del Districte Administratiu de la Generalitat a Barcelona (c. del Foc, 57) hauran d’enviar un correu electrònic a comunicacio.veh@gencat.cat  indicant el nom de la persona i el mitjà de comunicació.

Els mitjans que vulguin participar a través de la plataforma Zoom ho podran fer seguint aquest enllaç:

https://zoom.us/j/97082001161?pwd=MkJhcGdZSXpUOXRjN3ZSWk1vK1pyZz09

ID de reunió: 970 8200 1161

Codi d’accés: 933063

La roda també es podrà seguir per Youtube: 

https://youtu.be/zdmw5jblhuM

16:30|El vicepresident Aragonès i la consellera Vergés expliquen la campanya de vacunació massiva de COVID-19 a Catalunya. Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (c. del Foc, 57)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de Salut, Alba Vergés, explicaran en roda de premsa l’estratègia de vacunació massiva de COVID-19 a Catalunya. Els acompanyaran el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, i el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella.