Inici de les obres d'ampliació de la depuradora de Rubí

query_builder   23 març 2021 13:06

settings_input_antenna Convocatòria

Inici de les obres d'ampliació de la depuradora de Rubí

El director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Lluís Ridao, acompanyat pel regidor del Servei de Sostenibilitat i Medi de l’Ajuntament de Rubí, Andrés Medrano, visitarà demà dimecres 24 de març, a partir de les 10:30 del matí, les obres destinades a millorar i ampliar la depuradora de Rubí, al Vallès Occidental. Les actuacions incrementaran en un 50% la capacitat de la planta i milloraran la qualitat de l'aigua aportada al medi.

Posteriorment, a les 12 del migdia, el director de l'ACA visitarà les actuacions ja finalitzades d'adequació del torrent de Can Serra, també a Rubí, arran dels efectes provocats pel temporal Gloria.

10:30|Inici de les obres d'ampliació de la depuradora de Rubí. Depuradora de Rubí (C-1413a, 5, 08754 El Papiol)|El Papiol (Baix Llobregat)

El director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Lluís Ridao, acompanyat pel regidor de Sostenibilitat i Medi de l'Ajuntament de Rubí, Andrés Medrano, visitarà les obres destinades a millorar i ampliar la depuradora de Rubí, al Vallès Occidental. Posteriorment, a les 12 del migdia, el director de l'ACA visitarà les actuacions d'adequació del torrent de Can Serra (carrer del Pont de Can Claverí), també a Rubí, arran dels efectes provocats pel temporal Gloria.