Demà dimecres, 24 de març, a les 11:00 hores, al Saló de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona

El conseller Sàmper assisteix a la Junta Local de Seguretat de Barcelona

query_builder   23 març 2021 19:25

event_note Nota de premsa

Demà dimecres, 24 de març, a les 11:00 hores, al Saló de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona

El conseller Sàmper assisteix a la Junta Local de Seguretat de Barcelona

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, assistirà demà dimecres 24 de març, a les 11.00 hores, a la Junta Local de Seguretat de la ciutat de Barcelona.

A la reunió també hi assistiran el major cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, i el comissari cap de la Regió Policial Metropolitana Barcelona, Carles Anfruns

📌 Els mitjans podran prendre imatges a l’inici de la reunió. En acabar, s’atendrà els mitjans de comunicació a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament. 15 minuts abans de la roda de premsa s’avisarà als mitjans per tal que s’hi puguin connectar.

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.

Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://barcelona.videotrucada.cat/AjbcnPremsa

Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

 Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

1  

Fitxers adjunts

PROGRAMA V ESCOLA D'ESTIU

PROGRAMA V ESCOLA D'ESTIU
PDF | 1646