El conseller d'Educació presenta l'oferta d'ensenyaments postobligatoris

query_builder   13 abril 2021 10:58

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació presenta l'oferta d'ensenyaments postobligatoris

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, oferirà demà dimecres una roda de premsa per presentar l’oferta d’ensenyaments postobligatoris per al proper curs 2021-2022. Ho farà acompanyat de la directora general de Currículum i Personalització, Maite Aymerich; i del director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Joan Lluís Espinós. La presentació tindrà lloc a partir de les 11h a l’Escola Antoni Algueró de Sant Just Desvern.

 

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat a 5 professionals i amb seguiment i participació a través de la plataforma Zoom. Per aquest motiu, per poder assistir a la roda de premsa caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.educacio@gencat.cat. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud i per aquells que vulguin seguir-la telemàticament o no puguin assistir-hi per manca de places, se’ls facilitarà la clau d’accés per a poder-hi participar telemàticament.

 

La roda de premsa s’emetrà en directe des del canal de YouTube del Departament d’Educació.

11:00|El conseller Bargalló presenta l'oferta d'ensenyaments postobligatoris per al curs 2021-2022. Escola Antoni Algueró ( c. Parlament Català, 1-3)|Sant Just Desvern (Baix Llobregat)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, presentarà l’oferta d’ensenyaments postobligatoris per al curs 2021-2022.