• El titular d’Empresa i Coneixement visitarà a les 10 hores, l’empresa tecnològica CashDro del Grup ICG, a Torrefarrera, i a les 12 hores, l’empresa TMI, a Lleida

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà demà dijous, 15 d’abril, diferents empreses de la comarca del Segrià.

El conseller, acompanyat del director dels serveis territorials del Departament a Lleida, Ramon Alturo, iniciarà la visita a les 10 hores a Torrefarrera, a l’empresa tecnològica CashDro, del grup ICG. Farà un recorregut per les instal·lacions i visitarà el Swap Service de l’empresa. En acabat, visitarà també les instal·lacions centrals del Grup ICG, el museu de la companyia i signarà el llibre d’honor.

El grup ICG és una multinacional catalana que fabrica solucions tecnològiques globals per a petites, mitjanes i grans empreses dels sectors d’hostaleria, hotel i retail, des del Software Punt de Venda fins la gestió centralitzada de cadenes i franquícies. Creada al 1985, al 1994 va ser primera empresa al món en desenvolupar i fabricar tecnologia tàctil per al sector de la hoteleria.

A les 12 hores, el conseller Tremosa es traslladarà a l’empresa TMI, a Lleida, on mantindrà una reunió amb el director general i altres membres de l’equip directiu i visitarà les instal·lacions.

Empresa TMI (Técnicas Mecánicas Ilerdenses SL) és una companyia capdavantera en el disseny, fabricació i subministrament d’instal·lació d’ensacat, paletitzat i enfarcellat. Fundada el 2000, compta amb un equip de professionals amb més d’experiència en el sector, que facilita solucions en mà aplicant les tecnologies en automatització industrial.
El conseller Tremosa visita empreses del Segrià

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà empreses del Segrià.

  • 10:00|Visita a ICasDro, del Grup ICG. Polígon Industrial de Torrefarrera ( c. Mestral, s/n)|Torrefarrera (Segrià)

    El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, farà un recorregut per les instal·lacions i visitarà el Swap Service de l’empresa. En acabat, visitarà també les instal·lacions centrals del Grup ICG, el museu de la companyia i signarà al llibre d’honor.

  • 12:00|Visita a l'empresa TMI. Polígon Industrial camí dels Frares ( c. Alcarràs)|Lleida (Segrià)

    El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, mantindrà una reunió amb el director general i altres membres de l’equip directiu de l'empresa TMI i visitarà les instal·lacions.