El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna celebrarà el Sant Jordi 2021 amb el lema "Passem pàgina... Hi ha molt per llegir" i un concert de Guillem Roma

query_builder   20 abril 2021 12:05

settings_input_antenna Convocatòria

El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna celebrarà el Sant Jordi 2021 amb el lema "Passem pàgina... Hi ha molt per llegir" i un concert de Guillem Roma

El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna celebrarà un any més la Diada de Sant Jordi a Madrid, el 23 d’abril, una jornada amb llibres, música i roses. Hi ha molt per llegir i és el moment de retrobar-se i conèixer les novetats de lectura en aquest dia clau de la programació cultural de Blanquerna.

Enguany, l’horari de la Llibreria serà entre les 11.00h i les 21.00h, de manera ininterrompuda, i comptarà amb l’assistència del Delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, Gorka Knörr. Amenitzarà la vetllada la música nòmada i creativa de Guillem Roma i el seu grup, que actuarà a les 19.30h a Blanquerna. Alguns han comparat el seu estil musical amb referents com Jorge Drexler o Caetano Veloso. El concert es retransmetrà en streaming i, qui vulgui assistir-hi presencialment, haurà de confirmar prèviament assistència.

Tornaran les Aules de Català amb dos actes per la tarda: una ‘Sessió oberta de llengua catalana’ (17.00h), adreçada a nous alumnes i interessats en la llengua catalana (prèvia inscripció), i el clàssic ‘Festival literari de relats’ (19.00h), en la seva VII edició, activitat adreçada als alumnes de les Aules de la Delegació del Govern a Madrid. 

Adreçat als amants de la lectura, el CCLBlanquerna edita, en versió online, el llibret de difusió lectora Suggeriments Sant Jordi 2021.

Ens troben en la recta final de la pandèmia i, durant tot aquest temps, el CCLBlanquerna ha estat actiu, prenent en tot moment les mesures sanitàries necessàries. Fins i tot durant el 2020 es van organitzar dos Sant Jordi: el primer, virtual, va comptar amb el recolzament de periodistes i escriptors que hi van participar telemàticament; el segon, presencial, es va celebrar el mes de juny en una jornada d’estiu.

 

Sant Jordi 2021. Passem pàgina... Hi ha molt per llegir

Centre Cultural-Llibreria Blanquerna

https://delegaciomadrid.gencat.cat/ca/inici

Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid

c/ Alcalá, 44 -Madrid-

Imprescindible confirmar assistència:

centreculturalblanquerna@gencat.cat

11:00|Actes de Sant Jordi del Centre Cultural Blanquerna. Centre Cultural-Llibreria Blanquerna -Delegació del Govern a Madrid ( c. Alcalá, 44)|Madrid (Madrid)

  Emissió en directe

El delegat del Govern a Madrid, Gorka Knörr, assistirà als actes organitzats pel Centre Cultural-Llibreria Blanquerna durant la jornada de celebració de Sant Jordi 2021, que tindran lloc entre les 11.00h i les 21.00h. A les 19.30h, concert de Guillem Roma.