Roda de premsa del conseller d'Educació per fer balanç del Pla d'Educació Digital de Catalunya

query_builder   22 abril 2021 11:28

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa del conseller d'Educació per fer balanç del Pla d'Educació Digital de Catalunya

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, oferirà demà divendres una roda de premsa per fer balanç del Pla d’Educació Digital de Catalunya. Ho farà acompanyat de la secretària general d’Educació, Núria Cuenca, i de la directora general d'Innovació, Recerca i Cultura Digital, Mar Camacho. La presentació tindrà lloc a partir de les 11h a la seu del Departament d’Educació.

 

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat a 5 professionals i amb seguiment i participació a través de la plataforma Zoom. Per aquest motiu, per poder assistir a la roda de premsa caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.educacio@gencat.cat. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud i per aquells que vulguin seguir-la telemàticament o no puguin assistir-hi per manca de places, se’ls facilitarà la clau d’accés per a poder-hi participar telemàticament.

 

La roda de premsa s’emetrà en directe des del canal de YouTube del Departament d’Educació.


22 d'abril de 2021

11:00|El conseller Bargalló fa balanç del Pla d'Educació Digital de Catalunya. Departament d'Educació (Via Augusta, 202)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, oferirà una roda de premsa per fer balanç del Pla d’Educació Digital de Catalunya, acompanyat de la secretària general d’Educació, Núria Cuenca, i de la directora general d'Innovació, Recerca i Cultura Digital, Mar Camacho.