La consellera Ester Capella visita el cementiri de Montjuïc

query_builder   27 abril 2021 10:07

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ester Capella visita el cementiri de Montjuïc

La consellera de Justícia, Ester Capella, assistirà aquest dimecres 28 d’abril a l’inici dels treballs d’obertura d’una fossa al Cementiri de Montjuïc, a Barcelona. També hi serà present  el regidor de Drets de Ciutadania i Participació de Barcelona, Marc Serra.

Es demana als mitjans de comunicació que confirmin l’assistència durant aquest dimarts, a través de premsa.justicia@gencat.cat.

La premsa està convocada a les 10:40 hores, davant de l’Oficina d’Atenció a l’Usuari del Cementiri de Montjuïc, al carrer de la Mare de Déu de Port, 56-58.

Des d’allà, un cotxe del Departament de Justícia guiarà la premsa fins al punt on hi ha la fossa. Es prega puntualitat. La visita començarà a les 11:00 hores.

 

ACTE:

Obertura d’una fossa al Cementiri de Montjuïc, a Barcelona

DIA:

Dimecres, 28 d’abril de 2021

HORA:

11.00 hores

La premsa ha de ser a les 10:40 hores a l’Oficina d’Atenció a l’Usuari

11:00|La consellera Capella visita el cementiri de Montjuïc . Oficina d'Atenció a l'Usuari ( Mare de Déu de Port, 56-58)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Ester Capella, assistirà a l’inici dels treballs d’obertura d’una fossa al Cementiri de Montjuïc, a Barcelona. També hi serà present el regidor de Drets de Ciutadania i Participació de Barcelona, Marc Serra.