La Nau Bostik, a la Sagrera (Barcelona), acollirà la presentació del full de ruta per establir les noves polítiques de joventut

Els màxims representants de joventut del Govern, de les entitats juvenils i de les entitats municipalistes presentaran demà dimecres, en roda de premsa, el full de ruta acordat entre tots pel que fa a les polítiques de joventut a Catalunya, per respondre els problemes del moment difícil que viu la joventut.

En concret, es presentaran les fites, prioritats i espais de treball previs al  Congrés de la Joventut de Catalunya –que tindrà lloc el 7, 8 i 9 d’octubre del 2021 – el qual generarà un nou marc de les polítiques de joventut per als propers anys.

A la roda de premsa, que es farà a la Nau Bostik del barri de la Sagrera, a Barcelona, hi participaran la directora general de Joventut, Laia Girós; el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch; el president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), Guillermo Chirino; el president del Fòrum de Joves electes de l’Associació Catalana de Municipis, Eloi Hernández; i el representant de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Lluís Vall.

Durant la roda de premsa hi ha prevista l’actuació artística a càrrec del col·lectiu Majara Studio, que pintarà un mural evocatiu del moment actual de la joventut.

11:30|Presentació del Congrés de la Joventut de Catalunya . Nau Bostik ( c. Ferran Turné, 11)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Joventut, Laia Girós, i el director de l'Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, presentaran en roda de premsa el Congrés de la Joventut i el procés del nou Pla Nacional de Joventut de Catalunya.