• La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, assistiran a l’acte que tindrà lloc el proper dilluns 3 de maig a la Seu d’Urgell

El proper dilluns, 3 de maig, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, presentaran el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport que s’oferirà el curs vinent 2021/22 al nou centre INEFC Pirineus. La presentació tindrà lloc al Parc del Segre de la Seu d’Urgell, a les 17 hores de la tarda, i comptarà amb la presència del secretari general de l’Esport i l'Activitat Física, Gerard Figueras; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy; i el director de l’INEFC, Eduard Inglés.

L’aforament a l’acte serà reduït a causa de les mesures anti-covid. És per això que també serà retransmès en directe via streaming. Un cop acabada la presentació, els periodistes que ho desitgin podran formular les seves preguntes a través de Zoom, en aquest enllaç:

https://zoom.us/j/92739459165?pwd=czNhUUM0c01lQXFNcDVEUUEyY01zQT09

Meeting ID: 927 3945 9165

Passcode: 866433

 

40 places al grau universitari en CAFE a INEFC Pirineus

El curs vinent 2021-22 s’obrirà l’oferta formativa del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) per a un grup desplaçat d’aquesta titulació de l’INEFC de Lleida de 40 alumnes a la Seu d’Urgell. El centre INEFC Pirineus vol ser un referent en l’àmbit català, estatal i internacional en els esports en el medi natural. L’objectiu d’aquest projecte és convertir-se en el primer centre universitari focalitzat en la formació, la recerca i la transferència sobre activitats esportives en el medi natural de muntanya i riu.

A partir de setembre de 2023, l’INEFC Pirineus disposarà d’un edifici propi de nova construcció. Temporalment, els estudis del grau en CAFE a la Seu d’Urgell s’implementaran a l’edifici del Centre Cultural Les Monges, així com en els espais i instal·lacions esportives municipals i d’altres entitats col·laboradores.

17:00|La consellera Budó i el conseller Tremosa presenten el nou grau INEFC-Pirineus. Parc del Segre (c. de la Circumval·lació, s/n)|La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, presentaran el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de Lleida (INEFC-Pirineus), que s'impartirà a la Seu d’Urgell. A l'acte també hi participaran el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras;  el director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig, i el director de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, Eduard Inglés.