• Demà, atendrà els mitjans de comunicació a les 12 hores a l’antic Palau Abacial, seu del futur Arxiu Comarcal de l’Alta Ribagorça

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, visita les comarques de la Val d’Aran i l’Alta Ribagorça, on demà, dijous 6 de maig, atendrà els mitjans de comunicació. La compareixença  tindrà lloc a les 12 hores a l’antic Palau Abacial, seu del futur Arxiu Comarcal de l’Alta Ribagorça.

Prèviament, a les 9.15 hores, la consellera Ponsa es reunirà amb la síndica d’Aran, Maria Vergés, al Conselh Generau d’Aran, i més tard, a les 11 hores, visitarà l’Ajuntament del Pont de Suert, on es reunirà amb l’alcalde del municipi, Josep Antoni Troguet.

Durant la vista, acompanyaran la consellera la directora general del Patrimoni Cultural, Elsa Ibar, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Miquel Àngel Cullerés.

12:00|La consellera Ponsa visita la Val d'Aran i l'Alta Ribagorça . Palau Abacial, seu de l'Arxiu Comarcal de l'Alta Ribagorça ( c. del Pont, 1)|El Pont de Suert (Alta Ribagorça)

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, atendrà els mitjans de comunicació a la seu del futur Arxiu Comarcal de l’Alta Ribagorça.