El conseller Puigneró participa en la presentació d'una hackató internacional per millorar l'hospitalització d'adolescents a través de la tecnologia

query_builder   7 maig 2021 09:58

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Puigneró participa en la presentació d'una hackató internacional per millorar l'hospitalització d'adolescents a través de la tecnologia

  • L’acte tindrà lloc el proper dilluns, 10 de maig, a les 11 hores, al Palau de Mar, i es podrà seguir en obert en aquest enllaç (contrasenya a través de l’ordinador: iTKggvhB944, i a través del mòbil: 48544842)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participarà el proper dilluns, 10 de maig, a les 11 hores en la presentació de la hackató internacional “Hack the Hospital – 5G Transatlantic Lab 2021”, que organitza la Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de Garage Stories, l’Hospital de Sant Joan de Déu i Boston Children’s Hospital.

Del 26 al 28 de maig, 50 equips interdisciplinaris participaran en la hackató per trobar solucions innovadores que millorin l'estada dels adolescents en hospitals a través de la tecnologia 5G i la realitat estesa (XR). La novetat més important és que la hackató serà híbrida i es desenvoluparà de forma conjunta a Barcelona i Boston, i està previst que els dos projectes guanyadors s'implantin en els dos hospitals.

NOTA: L’acte es podrà seguir en obert per Webex en aquest enllaç (contrasenya a través de l’ordinador: iTKggvhB944, i a través del mòbil: 48544842). Abans dels parlaments, a les 10.30 hores es farà la foto de família per als mitjans gràfics que hi estiguin interessats.

11:00|El conseller Puigneró participa en la presentació d'una hackató internacional per millorar l'hospitalització d'adolescents a través de la tecnologia. Pier 01 (pl. de Pau Vila, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participarà en la presentació de la hackató internacional “Hack the Hospital – 5G Transatlantic Lab 2021”, que organitza la Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de Garage Stories, l’Hospital de Sant Joan de Déu i Boston Children’s Hospital. L'acompanyarà el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco. L’acte es podrà seguir en obert per Webex en aquest enllaç (contrasenya a través de l’ordinador: iTKggvhB944, i a través del mòbil: 48544842). Abans dels parlaments, a les 10.30 hores, es farà la foto de família per als mitjans gràfics que hi estiguin interessats.