La consellera de Treball, Mar Serna, visita el Barcelonès Nord

query_builder   8 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita el Barcelonès Nord

A les 11.15 hores, atenció als mitjans de comunicació a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Plaça de la Vila, s/n)
Demà, DIMECRES 9 D’ABRIL, la consellera de Treball, Mar Serna, serà a  Badalona i Santa Coloma de Gramenet. A les 09:30 hores la consellera farà un recorregut per les instal·lacions del Centre d’Informació i Recursos Juvenils del Barcelonès Nord (C. Marina, 63, baixos) a Badalona.
 
Posteriorment, a les 10.15 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, es traslladarà a Santa Coloma de Gramenet on, acompanyada del president del Consell Comarcal del Barcelonès, Joan Carles Mas, visitarà el Centre de Motivació i Orientació Laboral (C. Sardana, 19).
 
A continuació, a les 11.00 hores, la consellera Serna arribarà a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Plaça de la Vila, s/n) on mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde, Bartomeu Muñoz, i altres membres del consistori. En finalitzar la trobada, a les 11.15 hores aproximadament, la consellera i l’alcalde atendran als mitjans de comunicació. Posteriorment mantindrà una reunió amb el president del Consell Comarcal del Barcelonès, Joan Carles Mas, i altres membres del Consell.
 
En acabar, a les 12.45 hores, la consellera Serna visitarà les instal·lacions del CIFO (Centre d’Innnovació i Formació Ocupacional) de Santa Coloma de Gramenet (Ramon Berenguer IV, s/n).

11:15|.Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Plaça de la Vila, s/n.|Santa Coloma de Gramenet (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, visita el Barcelonès Nord