La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, compareixen demà divendres 14 de maig en roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país.

La consellera Vergés estarà acompanyada del secretari general de Salut, Marc Ramentol, mentre que el conseller Sàmper ho estarà del subdirector general de Protecció Civil, Sergio Delgado, i del comissari dels Mossos d'Esquadra, Joan Carles Molinero.

La roda de premsa començarà a les 12:30 hores i tindrà un format telemàtic; els mitjans podran participar-hi a través de la plataforma Zoom:

ID de reunió: 942 0088 9016

Codi d’accés: 720580

https://zoom.us/j/94200889016?pwd=QVNsaEhMZkZrY085Zmhud1orQ29jUT09

12:30|La consellera Vergés i el conseller Sàmper fan seguiment de la situació epidemiològica i de la mobilitat a Catalunya per la COVID-19. Acte telemàtic|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, compareixeran en roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país. La consellera Vergés estarà acompanyada del secretari general de Salut, Marc Ramentol, mentre que el conseller Sàmper ho estarà del subdirector general de Protecció Civil, Sergio Delgado, i del comissari dels Mossos d'Esquadra, Joan Carles Molinero.