AQUEST ACTE QUEDA ANUL.LAT: Calvet visita el port de Blanes un cop acabades les obres d'emergència del Gloria

query_builder   21 maig 2021 17:51

settings_input_antenna Convocatòria

AQUEST ACTE QUEDA ANUL.LAT: Calvet visita el port de Blanes un cop acabades les obres d'emergència del Gloria

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, el director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, visitaran les obres d’emergència realitzades al port de Blanes per arranjar els desperfectes que va provocar el Gloria.

L’acte s’iniciarà dilluns 24 de maig, a les 16.00 hores, amb una explicació de les obres executades al port i, en acabat, s’atendrà els mitjans de comunicació.

Posteriorment, es realitzarà una visita a la futura urbanització del moll de Ribera.

A l’acte també assistiran el delegat territorial del Govern a Girona, Pere Vila, el director dels SSTT de TES a Girona, Pere Saló, el patró Major de la Confraria de Pescadors, Òscar Moya, el president del Club de Vela Blanes, Joan Balaguer, i el director general de Varador 2000, Xiqui Mas.     

16:00|El conseller Calvet visita el port de Blanes un cop acabades les obres d'emergència del Gloria. Port de Blanes (esplanada de la primera alineació del dic de recer, passada la Llotja)|Blanes (Selva)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, el director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, visitaran les obres d’emergència realitzades al port de Blanes per arranjar els desperfectes que va provocar el Gloria.