Dimecres 2 de juny, a les 19.00h, tindrà lloc, al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna, la presentació d’ EL (DES)ENCAJE DE CATALUNYA EN ESPAÑA. Es tracta d’una publicació fruit de la investigació acadèmica que ha dut a terme el Grup d’Investigació Política, Administració i Territori de la Universitat Complutense, dirigit pel professor Jaime Ferri. Un dels eixos que l’articula són les sessions que es van presentar al Centre Cultural, amb el mateix títol, entre 2016 i 2017, i les conclusions a què es van arribar a l’Escola d’Estiu de la Complutense.

Amb motiu d’aquesta presentació, s’organitzarà un diàleg. que moderarà el director de l’obra, Jaime Ferri, doctor en Ciències Polítiques i professor titular de la Complutense al departament de Ciència Política i de l’Administració. 

Després de la benvinguda del Delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, Gorka Knörr,  intervindran:

Gabriel Rufián, portaveu del grup d’ERC al Congrés dels Diputats.

Ferran Mascarell, Regidor de Barcelona i historiador.

Gemma Robles, periodista, directora adjunta d’El Periódico.

En el cicle EL (DES)ENCAJE DE CATALUNYA EN ESPAÑA que es va presentar anys enrere al CCLBlanquerna, es van abordar múltiples aspectes per aconseguir una millor comprensió dels reptes polítics, econòmics i socials: des del Constitucionalisme, l’Economia pública, o la Filosofia i les polítiques, fins a la Sociologia i la Politologia. Van participar professors i catedràtics com Mercè Barceló, Javier García Roca, Joaquín Arango, Marina Subirats, José Luís Villacañas i Ramón Cotarelo entre d’altres.

19:00|Presentació 'EL (DES)ENCAJE DE CATALUNYA EN ESPAÑA', llibre i diàleg. Centre Cultural-Llibreria Blanquerna -Delegació del Govern a Madrid- |Madrid (Madrid)

  Emissió en directe

El delegat del Govern a Madrid, Gorka Knörr, presentarà el llibre EL (DES) ENCAJE DE CATALUNYA EN ESPAÑA. Hi haurà un diàleg amb: Gabriel Rufián, portaveu del grup d’ERC al Congrés dels Diputats; Ferran Mascarell, regidor de Barcelona i historiador; Gemma Robles, periodista, directora adjunta d’El Periódico. Moderarà: Jaime Ferri, director de l'estudi, doctor en Ciències Polítiques i professor titular de la Universitat Complutense, departament de Ciència Política i de l’Administració.