La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural, Teresa Jordà, acompanyada del director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, es reunirà demà dijous, a les 16.30 hores, a la llotja de peix del Port de Roses (avinguda de Rhode, s/n), amb el president de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors i Patró major de la Confraria de Pescadors de Roses, Antoni Abad, i diversos patrons per recollir les seves inquietuds i traslladar-los el suport del Govern.

La trobada consistirà en una breu reunió amb els pescadors i una visita a la llotja. Posteriorment, tindrà lloc una roda de premsa. Els mitjans de comunicació que hi assisteixin podran prendre imatges de la reunió. 

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

16:30|La consellera Jordà manté una trobada per l'aturada de pescadors convocada per divendres 4 de juny. Llotja de peix del Port de Roses ( av. de Rhode, s/n)|Roses (Alt Empordà)

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural, Teresa Jordà, es reunirà amb el president de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors i Patró major de la Confraria de Pescadors de Roses, Antoni Abad, i diversos patrons per recollir les seves inquietuds i traslladar-los el suport del Govern.