El president Aragonès farà demà una visita institucional al Pla d'Urgell i l'Urgell

query_builder   4 juny 2021 18:46

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès farà demà una visita institucional al Pla d'Urgell i l'Urgell

 • El cap de l’Executiu visitarà el centre d’interpretació de l’estany d’Ivars Vila-sana, on atendrà els mitjans de comunicació, i, a continuació, anirà a l’espai Lluís Companys al Tarròs
 • A la tarda, Pere Aragonès encapçalarà el Dia de la Comarca, en el marc de la 148a Fira de Sant Josep de Mollerussa

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, farà demà dissabte, 5 de juny, una visita territorial a les comarques del Pla d’Urgell i l’Urgell. L’agenda de la visita començarà a les 11.30 hores, al centre d’interpretació de l’estany d’Ivars Vila-sana, Cal Sinén, on després de fer un recorregut per les instal·lacions, el cap de l’Executiu atendrà els mitjans de comunicació cap a les 12.15 hores.

En arribar a Cal Sinén, rebran el cap de l’Executiu l’alcalde d’Ivars d’Urgell, Joan Carles Sánchez, i el de Vila-sana, Joan Sangrà; el president de la Diputació de Lleia, Joan Talarn; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafael Panadés.

A continuació, a les 13 hores, el president Aragonès anirà al Tarròs, on retrà homenatge al president Lluís Companys davant del monument commemoratiu. En aquest acte també acompanyaran el president l’alcalde de Tornabous, David Vilaró, i el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells.

A la tarda, el cap del Govern encapçalarà l’acte amb motiu del Dia de la Comarca, que organitza l’Ajuntament de Mollerussa en el marc de la 148a Fira de Sant Josep. El cap de l’Executiu arribarà a l’Ajuntament de Mollerussa a les 17 hores, on serà rebut per l’alcalde, Marc Solsona, i altres alcaldes de la comarca del Pla d’Urgell. També hi seran el president de la Diputació de Lleida i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida. Pere Aragonès signarà el Llibre d’Honor de la ciutat i, tot seguit, a la plaça de l’Ajuntament, es farà una fotografia del president amb els alcaldes i altres autoritats presents.

A continuació, a les 17.30 hores, al Centre Cultural de Mollerussa, tindrà lloc l’acte del Dia de la Comarca, durant el qual intervindran l’alcalde de Mollerussa, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, el president de la Diputació de Lleida, i el president de la Generalitat.

Tot seguit, cap a les 18 hores, el cap del Govern farà un recorregut per la Fira de Sant Josep. Aquest certament, que se celebra del 4 al 6 de juny, compta enguany amb 153 expositors directes i una superfície neta ocupada de 13.000 m². 

Visita institucional al Pla d'Urgell i l'Urgell

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, farà una visita territorial a les comarques del Pla d’Urgell i l’Urgell. 

 • 11:30|Visita al centre d'interpretació de l'estany d'Ivars Vila-sana. Cal Sinén|Ivars d'Urgell (Pla d'Urgell)

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visitarà el centre d’interpretació de l’estany d’Ivars Vila-sana, on després de fer un recorregut per les instal·lacions, atendrà els mitjans de comunicació cap a les 12.15 hores.

  En arribar a Cal Sinén, rebran el cap de l’Executiu l’alcalde d’Ivars d’Urgell, Joan Carles Sánchez, i el de Vila-sana, Joan Sangrà; el president de la Diputació de Lleia, Joan Talarn; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafael Panadés.

 • 13:00|Visita al monument al president Companys. (C-53 s/n)|Tornabous (Urgell)

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visitarà l'espai Lluís Companys i homenatjarà el president Lluís Companys davant del monument commemoratiu. En aquest acte també acompanyaran el president l’alcalde de Tornabous, David Vilaró, i el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells.

 • 17:30|Dia de la Comarca. Centre cultural (C. Ferran Puig, 15)|Mollerussa (Pla d'Urgell)

  El cap de l'Executiu, Pere Aragonès, presidirà l’acte amb motiu del Dia de la Comarca, que organitza l’Ajuntament de Mollerussa en el marc de la 148a Fira de Sant Josep.
  El president arribarà a l’Ajuntament de Mollerussa a les 17 hores, on serà rebut per l’alcalde, Marc Solsona, i altres alcaldes de la comarca del Pla d’Urgell. A continuació, tindrà lloc, al centre cultural, l’acte del Dia de la Comarca, durant el qual intervindran l’alcalde Marc Solsona; el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafael Panadés; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el president de la Generalitat.

  Tot seguit, cap a les 18 hores, el cap del Govern farà un recorregut per la Fira de Sant Josep.