La consellera Geis visita demà la seu de l'Institut de Ciències Fotòniques

La consellera de Recerca i Universitats atendrà els mitjans a les 16.30 h i la premsa gràfica podrà fer seguiment del recorregut posterior per l'ICFO

query_builder   7 juny 2021 16:57

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Geis visita demà la seu de l'Institut de Ciències Fotòniques

La consellera de Recerca i Universitats atendrà els mitjans a les 16.30 h i la premsa gràfica podrà fer seguiment del recorregut posterior per l'ICFO

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, visitarà demà la seu de l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) a Castelldefels. La consellera serà rebuda pel director de l’ICFO, Lluís Torner, i farà un recorregut per les instal·lacions del centre de recerca referent en estudis sobre la llum, acompanyada pel director general de Recerca, Joan Gómez, i pel director de la Institució Centres de Recerca de Catalunya (CERCA), Lluís Rovira.

A partir de les 16.30 hores, la consellera Geis atendrà els mitjans de comunicació al hall del centre de recerca per espai de 15 minuts, juntament amb el director de l’ICFO, Lluís Torner.

Tot seguit, els mitjans gràfics podran seguir la visita de la consellera a les instal·lacions del centre, que passarà pel laboratoris de fotònica i la sala blanca.

El recorregut continuarà amb una visita a l’equip Knowledge and Technology Transfer (KTT) de l’ICFO, responsable de l’establiment de línies de col·laboració amb la indústria i el sector privat, i finalitzarà amb una foto de família amb el personal del centre.

Previ a la visita a l'ICFO, la consellera Geis serà rebuda a l'Ajuntament de Castelldefels per part de l'alcaldessa Maria Miranda Cuevas i una representació del Consistori.

16:15|La consellera Geis visita la seu de l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO). Av. Carl Friedrich Gauss, 3 |Castelldefels (Baix Llobregat)

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, visitarà la seu de l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) a Castelldefels. La consellera serà rebuda pel director de l’ICFO, Lluís Torner, i farà un recorregut per les instal·lacions del centre de recerca referent en estudis sobre la llum, acompanyada pel director general de Recerca, Joan Gómez, i el director de CERCA, Lluís Rovira.