• Demà dimecres, a les 13.00 hores, el titular d’Empresa i Treball es reunirà amb el secretari general d’UGT, Camil Ros
  • Dijous, a les 10.15 hores, mantindrà una reunió de treball amb el president de PIMEC, Antoni Cañete
  • Divendres, a les 9.00 hores, es reunirà amb el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; i, a les 10.30 hores, mantindrà una reunió amb el secretari general de CCOO, Javier Pacheco

 

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, inicia aquest setmana reunions amb els principals agents econòmics i socials de Catalunya per tal d’abordar els reptes de consens, pel que fa la recuperació i a la transformació econòmica del país.

Demà dimecres, a les 13.00 hores, el titular d’Empresa i Treball es reunirà amb el secretari general d’UGT, Camil Ros.

Dijous, a les 10.15 hores, mantindrà una reunió de treball amb el president de PIMEC, Antoni Cañete.

I divendres, a les 9.00 hores, es reunirà amb el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; i, a les 10.30 hores, mantindrà una reunió amb el secretari general de CCOO, Javier Pacheco.

Les reunions tindran lloc a la seu del Departament d’Empresa i Treball (Passeig de Gràcia, 105), i els mitjans gràfics interessats podran prendre imatges de l’inici de les respectives trobades.

 

13:00|El conseller Torrent inicia reunions amb els principals agents econòmics i socials de Catalunya. Departament d'Empresa i Treball ( pg. de Gràcia, 105)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, es reunirà amb el secretari general d’UGT, Camil Ros. Els mitjans gràfics interessats podran prendre imatges de l’inici de la trobada.