El Govern rep l'informe del Grup de Treball Catalunya 2022 que defineix polítiques per a la reactivació del país post Covid-19

query_builder   9 juny 2021 15:58

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern rep l'informe del Grup de Treball Catalunya 2022 que defineix polítiques per a la reactivació del país post Covid-19

  • El president Aragonès encapçalarà l’acte de presentació d’aquest document que es farà demà, a les 12.00 hores, al Palau

 

  • L’acte comptarà amb la participació de l’expresident Quim Torra, qui va encarregar aquest informe elaborat per experts de diferents àmbits i disciplines i amb l’aportació de la societat civil 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà demà dijous, 10 de juny, l’acte de presentació de les conclusions del Grup de Treball Catalunya 2022, que es farà a les 12.00 hores, al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

El Grup de Treball Catalunya 2022 va ser creat el 2 de juny de 2020 com a òrgan assessor del president de la Generalitat i del Govern i amb l’objectiu d’incorporar el talent d’experts d’àmbits i disciplines diferents i el compromís de la societat civil en la definició de polítiques orientades a garantir la competitivitat i el desenvolupament del país en els escenaris futurs que es puguin derivar de la covid-19.

L’acte de presentació comptarà amb la participació de l’expresident de la Generalitat Quim Torra, qui va encarregar l’informe al grup d’experts; i dels dos coordinadors del Grup de Treball, l’actual consellera d’Acció Exterior i Transparència, Victòria Alsina, i l’expert Genís Roca, que explicaran els detalls de les propostes i conclusions incloses en el document lliurat al Govern. Finalment, el president Aragonès clourà la sessió amb el seu parlament.

Hi assistirà també el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, així com altres membres de l’Executiu. Per part del grup d’experts, seran presents, a més dels dos coordinadors del Grup, els vocals d’aquest òrgan assessor i que són: Joan Abellà Barril; Jordi Amat Fusté, Oriol Amat i Salas, Josep Maria Benet Ferran, Elisenda Bou-Balust, Elies Campo i Cid, Mònica Campos Estévez, Albert Cañigueral Bagó, Mercè Crosas i Navarro, José Antonio Donaire Benito, Martina Font Olivé, Anna Garriga Ripoll, Gabriel Jené Llabrés, Jacint Jordana Casajuana, Josep Maria Martorell Rodon, Ramon Maspons Bosch, Neus Monllor Rico, Cristina Nadal Sanmartin, Laura Peracaula Basagaña, Mercedes Pujol Artigas, Coral Regí Rodríguez, Josep Maria Salas i Prat, Jordi Sellas i Ferrés, Maria Sisternas Tusell, Montse Solsona Pairó, Lluís Torner Sabata, Laura Urquizu Barasoain i MontserratVendrell Rius.

 

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar  de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Donades les limitacions degudes a la Covid-19, només podrà accedir al Palau una persona per mitjà.  Així mateix, al Saló Sant Jordi només podran accedir els mitjans gràfics, i els redactors podran seguir l’acte des de la sala de premsa.

L’acte serà retransmès també en directe per les webs govern.cat i president.cat, així com per les xarxes socials del Govern i enviada a Collserola. I un cop finalitzat es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent:

 

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Contrassenya: premsa

 

12:00|Presentació de les conclusions del Grup de Treball Catalunya 2022. Saló de Sant Jordi. Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà l’acte de presentació de les conclusions del Grup de Treball Catalunya 2022, en el qual han participat experts de diferents àmbits i disciplines així com representants de la societat civil. En l'acte hi prendran part l’expresident de la Generalitat Quim Torra, qui va encarregar l’informe al grup d’experts; i dos coordinadors del Grup de Treball, l’actual consellera d’Acció Exterior i Transparència, Victòria Alsina, i l’expert Genís Roca, que explicaran els detalls de les propostes i conclusions incloses en el document lliurat al Govern. Finalment, el president Aragonès clourà la sessió amb el seu parlament. Hi assistiran també el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i el conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, així com altres membres de l’Executiu. 

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar  de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Donades les limitacions degudes a la Covid-19, només podrà accedir al Palau una persona per mitjà.  Així mateix, al Saló Sant Jordi només podran accedir els mitjans gràfics, i els redactors podran seguir l’acte des de la sala de premsa.

L’acte serà retransmès també en directe per les webs govern.cat i president.cat, així com per les xarxes socials del Govern i enviada a Collserola.