• El cap de l’Executiu i la síndica compareixeran davant dels mitjans informatius després de la celebració del Ple d’aquest òrgan de govern en el qual intervindrà el president

 

  • Pere Aragonès anirà prèviament a Tremp, en el decurs de la seva primera visita institucional a l’Alt Pirineu i Aran

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, farà demà divendres, 11 de juny, la seva primera visita institucional a l’Alt Pirineu i Aran. Entre altres activitats, el cap de l’Executiu es reunirà amb la síndica d’Aran, Maria Vergés, i participarà en el Ple d’aquest òrgan de govern. Un cop finalitzada la sessió de treball, el president i la síndica compareixeran davants els mitjans de comunicació.

 

L’agenda del president a aquestes comarques començarà a les 9.00 hores, amb la visita a l’Ajuntament de Tremp, on serà rebut per l’alcaldessa, Maria Pilar Cases, i la delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós. Pere Aragonès es desplaça a aquest municipi  avui mateix, dijous, per assistir a l’acte de lliurament del 53è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

 

Després de la visita al consistori de la capital del Pallars Jussà, el cap de l’Executiu es desplaçarà a la Vall d’Aran, on, a les 11.00 hores, es reunirà a Vielha amb la síndica d’Aran, Maria Vergés, que va prendre possessió del seu càrrec el mes d’octubre passat. (La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici).

 

Tot seguit, al voltant de les 12.00 hores, el president i la síndica visitaran l’Institut d’educació Aran i es reuniran amb l’equip directiu del centre. (Aquesta reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici)

 

A les 13.00 hores, Pere Aragonès participarà en el Ple del Conselh Generau que se celebrarà  a la Casa deth Senhor d’Arròs. Un cop finalitzada la sessió de treball, al voltant de les 13.45 hores, el president Aragonès i la síndica Vergés faran una compareixença informativa.

 

El programa del president a la Vall d’Aran es clourà amb una visita a l’Institut d’Estudis Aranesi-Acadèmia Aranesa de la Llengua Occitana, on té previst reunir-se amb els representants d’aquesta entitat, encapçalats pel seu president Júsep Lois, a les 16.00 hores. (La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici).

Visita a l'Alt Pirineu i l'Aran

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, farà una visita a l'Alt Pirineu i l'Aran, acompanyat de la delegada del Govern Rosa Amorós.

  • 09:00|Visita a l'ajuntament. Ajuntament (pl. de la Creu)|Tremp (Pallars Jussà)

    El president de la Generalitat,  Pere Aragonès, visitarà l'ajuntament de Tremp acompanyat de l'alcaldessa de la localitat, Maria Pilar Cases, i de la delegada del Govern a l'Alt Pirineu i l'Aran, Rosa Amorós.

  • 11:00|Reunió amb la síndica d'Aran. Conselh Generau d'Aran (pl. d'Aran, 1-2)|Vielha e Mijaran (Val d'Aran)

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reunirà amb la síndica d'Aran, Maria Vergés. A la trobada també hi assistiran el vicesíndic primer i alcalde de Vielha, Juan Antonio Serrano, i la delegada del Govern a l'Alt Pirineu i l'Aran. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans en podran prendre imatges a l'inici.

  • 12:00|Visita a l'Institut Aran. Institut Aran de Betren (c. deth Rosèr)|Vielha e Mijaran (Val d'Aran)

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visitarà l'Institut Aran acompanyat de la conselhèra de Coneishement, Naues Tecnologies e Innovacion, Angelina Cases i de la delegada del Govern a l'Alt Pirineu, així com del director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida. El cap de l'Executiu mantindrà una reunió amb la direcció del centre. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans en podran prendre imatges a l'inici

  • 13:00|Ple del Conselh Generau d'Aran. Casa deth Senhor d'Arròs (c. Major, s/n)|Vielha e Mijaran (Val d'Aran)

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, participarà al ple del Conselh Generau d'Aran. Després de la trobada el president i la síndica faran una compareixença informativa.

  • 16:00|Visita a l'Institut d'Estudis Aranesi. Institut d'Estudis Aranesi (av. Maladeta, 1)|Vielha e Mijaran (Val d'Aran)

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visitarà l’Institut d’Estudis Aranesi-Acadèmia Aranesa de la Llengua Occitana, on té previst reunir-se amb els representants d’aquesta entitat, encapçalats pel seu president Júsep Lois. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans en podran prendre imatges a l'inici.