Demà divendres, 11 de juny, a les 11:00 hores, el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, visitaran l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB). Els directius de l’IRB faran una presentació de l’Institut, i, tot seguit, la comitiva visitarà la plataforma DrugScreening i el laboratori de càncer colorectal.

La premsa gràfica podrà seguir la visita. Els consellers i el director de l’IRB, Francesc Posas, atendran els mitjans a les 12:20 hores a les instal·lacions del Parc Científic, amb entrada pel carrer Baldiri Reixac 10, de Barcelona. Els mitjans interessats hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça  nahia.barberia@irbbarcelona.org.

La trobada institucional es desenvoluparà en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència, que té com a objectiu la recerca en biomedicina a la ciutadania. L’IRB, que celebra fins al dissabte 12 de juny una setmana de portes obertes, és un centre de recerca biomèdica especialitzat en formular solucions pioneres destinades a necessitats mèdiques no resoltes, com el càncer i altres malalties vinculades a l'envelliment.

11:00|Els consellers Giró i Geis visiten l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona. C. Baldiri Reixac, 10|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, visitaran l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB). Els directius de l’IRB faran una presentació de l’Institut, i, tot seguit, la comitiva visitarà la plataforma DrugScreening i el laboratori de càncer colorectal. La premsa gràfica podrà seguir la visita. Els consellers i el director de l’IRB, Francesc Posas, atendran els mitjans a les 12:20 hores a les instal·lacions del Parc Científic, amb entrada pel carrer Baldiri Reixac 10, de Barcelona. Els mitjans interessats hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça  nahia.barberia@irbbarcelona.org.