El president Aragonès encapçala la taula institucional sobre el futur de l'Aeroport del Prat

query_builder   11 juny 2021 18:31

event_note Nota de premsa

El president Aragonès encapçala la taula institucional sobre el futur de l'Aeroport del Prat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà el proper dilluns 14 de juny, a les 16h, la taula institucional per debatre sobre el futur de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona- El Prat. A la trobada hi assistiran, per part del Govern, el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà. També hi participaran el secretari d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Pedro Saura; el president d’Aena, Maurici Lucena; la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler; l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez; l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; l’alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Cristina Mundet, i un representant de l’Ajuntament de Girona.

La reunió serà a porta tancada, però en els mitjans en podran prendre imatges a l’inici.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar  de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Donades les limitacions degudes a la Covid-19, només podrà accedir al Palau una persona per mitjà.  

16:00| Taula institucional sobre el futur de l'Aeroport del Prat. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà la taula institucional per debatre sobre el futur de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona- El Prat. A la trobada hi assistiran, per part del Govern, el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà. També hi participaran el secretari d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Pedro Saura; el president d’Aena, Maurici Lucena; la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler; l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez; l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; l’alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Cristina Mundet, i un representant de l’Ajuntament de Girona.

La reunió serà a porta tancada, però en els mitjans en podran prendre imatges a l’inici.