El president Aragonès inicia dilluns la ronda de contactes amb els grups parlamentaris amb Junts

query_builder   11 juny 2021 19:54

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès inicia dilluns la ronda de contactes amb els grups parlamentaris amb Junts

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, iniciarà una ronda de contactes amb els grups parlamentaris aquest dilluns, 14 de juny, a les 18.30h, reunint-se amb Junts. A la trobada també hi assistirà la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà. Per part de Junts, hi participaran el president del grup, Albert Batet, i la seva portaveu, Mònica Sales.

La trobada serà a porta tancada, però els mitjans en podran prendre imatges a l’inici.

Un cop finalitzada la reunió, la consellera de la Presidència atendrà els mitjans de comunicació des del Palau de la Generalitat.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar  de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Donades les limitacions degudes a la Covid-19, només podrà accedir al Palau una persona per mitjà.  

La compareixença de la consellera Vilagrà s’emetrà  en directe per la web govern.cat i la senyal s'enviarà a Collserola. Un cop finalitzat es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent:

 

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Contrasenya: premsa

18:30|Reunió amb Junts. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, iniciarà una ronda de contactes amb els grups parlamentaris reunint-se amb Junts. A la trobada també hi assistirà la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà. Per part de Junts, hi participaran el president del grup, Albert Batet, i la seva portaveu, Mònica Sales. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans en podran prendre imatges a l’inici.