El Govern presenta l'acord amb agents socials pel pla d'ajuts a empreses, autònoms i treballadors en ERTO afectats per la Covid-19

query_builder   13 juny 2021 11:02

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern presenta l'acord amb agents socials pel pla d'ajuts a empreses, autònoms i treballadors en ERTO afectats per la Covid-19

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà dilluns, 14 de juny, a les 10 hores, l’acte de presentació de l’acord amb agents socials pel pla d’ajuts a empreses, autònoms i treballadors en ERTO afectats per la Covid-19, que se celebrarà al Palau de la Generalitat.

També hi assistiran el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent; el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró; el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; el president de Pimec, Antoni Cañete; el secretari general de CCOO, Juan Carlos Pacheco, i el secretari general d’UGT, Camil Ros.

Durant la presentació, el president farà un parlament acompanyat dels representants sindicals i de les patronals, del qual s’oferirà senyal institucional. Només els mitjans gràfics podran accedir a la presentació per a prendre imatges. La resta de mitjans podran seguir-la des de la sala de premsa de Palau o bé a través de l’emissió en directe que s’oferirà a la web govern.cat i a les xarxes socials del Govern.

Un cop acabi la presentació, els consellers Giró i Torrent compareixeran en roda de premsa per informar dels detalls de l’acord. També atendran els mitjans de comunicació els representants sindicals i els representants empresarials.

 

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar  de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Donades les limitacions degudes a la Covid-19, només podrà accedir al Palau una persona per mitjà.  

L’acte serà retransmès també en directe per la web govern.cat i la senyal s'enviarà a Collserola. Un cop finalitzat es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent:

 

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Contrasenya: premsa

10:00|Acord amb agents socials pel pla d'ajuts a empreses, autònoms i treballadors en ERTO afectats per la Covid-19. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà l’acte de presentació de l’acord amb agents socials pel pla d’ajuts a empreses, autònoms i treballadors en ERTO afectats per la Covid-19, que se celebrarà al Palau de la Generalitat.