La Sala de Cambra de l'Auditori de Girona, a Girona, acollirà demà divendres, 18 de juny, la  presentació de l’Àrea 5G Girona, un projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i dins de l’Estratègia 5G de Catalunya, que compta amb la col·laboració de Mobile World Capital Barcelona, la Fundació i2CAT, la Cambra de Comerç de Girona, l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i l’Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

La presentació es durà a terme a les 10.30 hores i comptarà amb les intervencions de Daniel Marco, director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya,  Marta Madrenas, alcaldessa de Girona,  Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona. També hi intervindran el CIO i director del Programa 5G de Mobile World Capital Barcelona, Eduard Martin, la directora d’Innovació i Desenvolupament de Negoci per al sector públic de la Fundació i2CAT, Rosa Paradell, i el president de l’AENTEG, David Martí.

La presentació es podrà seguir en directe pel canal de Polítiques Digitals de YouTube.

L’Àrea 5G Girona, que inclou les comarques del Ripollès, la Cerdanya, la Garrotxa, l’Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l’Estany, la Selva i el Gironès, té l’objectiu de generar casos d´ús de 5G per impulsar els sectors que són tractors de l’economia i conflueixen amb les prioritats del territori, com el turisme, la cultura, l’esport, la indústria 4.0 i alimentària, la mobilitat i la gestió de l’aigua.

*Nota per als mitjans:

Els mitjans gràfics podran assistir a l’acte de forma presencial. Per motius d’aforament, es prega confirmar assistència a m.huete@romanrm.com

Els mitjans que segueixin l’acte per streaming podran formular preguntes enviant-les per WhatsApp al 673 005 304 (indicant nom, mitjà, i la persona a qui va dirigida la pregunta).