• Després de la trobada, oferiran una compareixença conjunta des de la Casa de la República

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es desplaçarà demà, divendres 18 de juny, a Waterloo, per reunir-se amb el president Carles Puigdemont.

A les 12 hores, el cap de l’Executiu arribarà a la Casa de la República, on serà rebut pel president Puigdemont. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la salutació, a l’exterior de la casa, i, un cop iniciada la reunió, també podran gravar a l’interior. En aquest cas, el mut es farà per torns, degut a les limitacions d’aforament per la Covid-19 que estableix el país belga.

En acabar la trobada, els dos presidents oferiran una compareixença conjunta davant dels mitjans de comunicació. En previsió de l’alta probabilitat de pluja que hi ha per demà, l’atenció informativa es farà a l’interior de la Casa per la República. Atenent les indicacions marcades per les autoritats belgues en el context de pandèmia, caldrà restringir l’accés d’aforament i, per aquest motiu, la senyal de la compareixença s’oferirà en règim de pool. Els mitjans la podran seguir en directe per la web govern.cat i pels perfils oficials de les xarxes socials de l’Executiu, i la tindran disponible a Collserola i a la plataforma Watchity (https://governmitjans.watchity.com). També s’habilitarà un canal telemàtic per tal que els periodistes puguin fer preguntes. Des d’aquest gabinet es proporcionaran fotografies de la roda de premsa.

En cas que les previsions meteorològiques canviïn i es redueixi la previsió de pluja, la compareixença es faria a l’exterior de la Casa de la República.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir la trobada caldrà que s’acreditin prèviament davant aquest gabinet de premsa, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat

12:00|Reunió amb el president Carles Puigdemont. Casa de la República|Waterloo (Bèlgica)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reunirà amb el president Carles Puigdemont. En acabar la trobada, els dos presidents oferiran una compareixença conjunta davant dels mitjans de comunicació. 

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir la trobada caldrà que s’acreditin prèviament davant aquest gabinet de premsa, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat