• Posteriorment, el cap de l’Executiu farà una roda de premsa a la Delegació del Govern a Madrid
  • Amb motiu de la limitació d’aforament recomanada per les autoritats sanitàries, TV3 oferirà en règim de pool la compareixença informativa a la resta de televisions.
  •  Pel que fa a la resta de mitjans, per cobrir informativament la sessió informativa caldrà haver-se acreditat prèviament davant aquest Gabinet de premsa. S’acreditarà per ordre d’arribada de la sol·licitud fins omplir l’aforament permès
  •  L’endemà, dimecres, el president continuarà la seva agenda a Madrid, i oferirà una entrevista a Catalunya Ràdio i una altra al programa “Al Rojo Vivo” de La Sexta



El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reunirà demà, dimarts 29 de juny, amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. La trobada tindrà lloc a les 17.00 hores, al Palau de La Moncloa. (Es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici).

Un cop finalitzada la reunió de treball, el cap de l’Executiu es desplaçarà a la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid. A la sala del Centre Cultural-Llibreria Blanquerna, Aragonès compareixerà en roda de premsa per explicar el contingut de la reunió, a partir de les 19.00-19.30 hores. També hi serà present la delegada del Govern a Madrid, Ester Capella.


Cobertura informativa

Per motiu de la limitació d’aforament recomanada per les autoritats sanitàries, TV3 oferirà el senyal de la roda de premsa en règim de pool, mitjançant Collserola i Forta.

Pel que fa a la resta de mitjans, per cobrir informativament la compareixença serà imprescindible que s’hagin acreditat prèviament davant d’aquest Gabinet de premsa. Cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat , indicant nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i funció que s’hi desenvolupa, abans de demà dimarts, dia 29 de juny, a les 12 hores.

Donat l’espai limitat de la Sala de premsa, s’acreditarà per ordre d’arribada de la sol·licitud fins omplir l’aforament permès, i només s’acreditaran periodistes dels serveis informatius.


Entrevistes a Catalunya Ràdio i La Sexta

L’endemà, dimecres, el president continuarà amb la seva agenda a Madrid. Així, a les 8.45 hores, serà entrevistat al programa “El matí de Catalunya Ràdio”, a càrrec de la periodista Laura Rosel. I a les 12.30 hores, serà entrevistat per Antonio Garcia Ferreras, al programa “Al Rojo Vivo” de La Sexta TV.

17:00|Reunió amb el president del govern espanyol. Palacio de La Moncloa|Madrid (Madrid)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reunirà demà amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. (La reunió serà a porta tancada però es podran prendre imatges a l'inici). Un cop finalitzada la trobada, a partir de les 19.00-19.30 hores, el cap de l'Executiu oferirà una roda de premsa a la Delegació del Govern a Madrid. La delegada del Govern a Madrid, Ester Capella, acompanyarà al president Aragonès en la seva visita a Madrid.

Nota: 
Per motiu de la limitació d’aforament recomanada per les autoritats sanitàries, TV3 oferirà el senyal de la roda de premsa en règim de pool, mitjançant Collserola i Forta.

Pel que fa a la resta de mitjans, per cobrir informativament la compareixença serà imprescindible que s’hagin acreditat prèviament davant d’aquest Gabinet de premsa. Cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat , indicant nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i funció que s’hi desenvolupa, abans de demà dimarts, dia 29 de juny, a les 12 hores.

Donat l’espai limitat de la Sala de premsa, s’acreditarà per ordre d’arribada de la sol·licitud fins omplir l’aforament permès, i només s’acreditaran periodistes/redactors dels serveis informatius.