• El responsable del Departament atendrà els mitjans de comunicació a l’estand Catalonia Startup Hub del 4YFN a les 16:15 hores

 

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, visitarà demà el Mobile World Congress a Fira de Barcelona (Av. Joan Carles I, 64. L'Hospitalet de Llobregat). El titular del Departament estarà acompanyat del secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, la directora general d’Indústria, Natàlia Mas, i del conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero.

El conseller Torrent començarà la visita a l’estand Catalonia Startup Hub del 4YFN (Hall 2, Estand 2E5) on atendrà els mitjans de comunicació a les 16:15 hores.

A continuació, visitarà l’estand de Huawei (Hall 1, Stand 1C50) on es trobarà amb el president i CEO de la companyia a Espanya, Tony Jin Yong.

Posteriorment, assistirà a l’estand de Telefònica (Hall 3, Stand 3K31) on mantindrà una trobada amb el director general a Catalunya, Manuel Casas i el gerent de Relacions Institucionals i Innovació, Julián Vinué.

Finalment, el conseller tornarà a l’estand Catalonia Startup Hub del 4YFN per visitar el showroom de tecnologies amb 6 projectes de startups: Fregata Technologies SL; Astrea Materials, SL; Dindong Tech SL; Midas Clean, SL; Indresmat, i Proppos.

16:15|El conseller Torrent visita el Mobile World Congress. Estand Catalonia Startup Hub del 4YFN (Hall 2, Estand 2E5 ( (av. Joan Carles I, 64)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, visitarà el Mobile World Congress. El conseller començarà la visita a l’estand Catalonia Startup Hub del 4YFN (Hall 2, Estand 2E5) on atendrà els mitjans de comunicació.