La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, acompanyada per la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Anna Barnadas, el director de l’ACA, Lluís Ridao, i l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, entre altres autoritats, presidirà demà dimecres 30 de juny, a les 11:30 hores, al Baluard Vidal i Quadras de Sitges, l’acte de lliurament de les Banderes Blaves 2021.

El guardó de les Banderes Blaves, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i als ports una excel·lent gestió ambiental.

L’obtenció d’aquesta qualificació és el resultat de les mesures de gestió a les zones de bany, les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners i les mesures de control i inspecció del medi hídric.

11:30|La consellera Jordà presideix el lliurament de les Banderes Blaves 2021. Baluard Vidal i Quadras |Sitges (Garraf)

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, presidirà l’acte de lliurament de les Banderes Blaves 2021. El guardó de les Banderes Blaves, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i als ports una excel·lent gestió ambiental.