Dilluns, 5 de juliol, es presenta la nova unitat especialitzada conjunta formada per efectius de Bombers GRAE de la Generalitat de Catalunya i professionals mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Basat a la Seu d’Urgell, aquest helicòpter permetrà reforçar la resposta operativa en els rescats de muntanya a la zona del Pirineu oferint atenció mèdica en el mateix moment del rescat.

L’acte comptarà amb la presència del director de l’aeroport d’Andorra - la Seu d’Urgell, Òscar Madrid; el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez; Antoni Encinas, gerent del Sistema d’Emergències Mèdiques i Joan Delort, director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments de la Generalitat de Catalunya. També hi assistiran, Chus Cabañas, responsable dels serveis especialitzats del SEM, José Ramon Ropero, cap territorial del SEM a Lleida i Alt Pirineu i l’inspector David Borrell, cap del Cos de Bombers.

Es prega confirmació d’assistència presencial o telemàtica a l’adreça comunicacio.sem@gencat.cat

10:00|Presentació de la nova Unitat de Rescat Aeri conjunta SEM-Bombers ubicada a la Seu d'Urgell. Aeroport d'Andorra - La Seu|Montferrer (Alt Urgell)

El director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Joan Delort; el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran Ricard Pérez; el director de l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell, Òscar Madrid, i el gerent del Sistema d’Emergències Mèdiques, Antoni Encinas, presentaran la nova unitat especialitzada conjunta formada per efectius de Bombers GRAE de la Generalitat de Catalunya i professionals mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques. Amb base a la Seu d’Urgell, aquest helicòpter permetrà reforçar la resposta operativa en els rescats de muntanya a la zona del Pirineu oferint atenció mèdica en el mateix moment del rescat. També hi assistiran el responsable dels serveis especialitzats del SEM, Chus Cabañas; el cap territorial del SEM a Lleida i Alt Pirineu, José Ramon Ropero, i l’inspector David Borrell, cap del Cos de Bombers.