Més de 300 persones participaran al congrés, adaptat a la COVID19 amb format híbrid i dedicat a l'acció comunitària dels serveis socials

Aquest dijous, 8 de juliol, a les 9.30 hores, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, inaugurarà la tercera edició del Congrés de l’Acció Social – Inclusió.cat. L’acompanyarà el rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Josep Eladi Baños, i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra. Seguidament, a les 10 hores, el sociòleg Xavier Godàs oferirà la conferència inaugural: De les comunitats a l’acció social: reptes i dilemes.

El congrés, organitzat pel Departament Drets Socials i la UVic-UCC a través de la Càtedra de Serveis Socials, es celebrarà a la capital d’Osona aquest dijous i divendres. Amb el títol Serveis socials i acció comunitària: promoció i prevenció, aquesta edició se centra en l’acció comunitària dels serveis socials com a eines de prevenció i promoció en el context de la pandèmia. Més de 300 persones participaran en el congrés, que enguany té un format híbrid (presencial i en línia) per adaptar-se al context de la COVID19 i les indicacions del PROCICAT.

Aquest divendres 9 de juliol, clourà el congrés la secretària general del Departament de Drets Socials, Dolors Rusinés, i el vicerector de Recerca i Transferència de Coneixement de la UVic-UCC, Jordi Collet.

Els i les periodistes que vulguin assistir a la inauguració, ja sigui de forma presencial o virtual, han d’acreditar-se prèviament enviant un correu electrònic a comunicacio.dso@gencat.cat.

09:30|La consellera Cervera inaugura el III Congrés Inclusió.cat. Aula Magna de la UVic ( c. de la Laura, 13)|Vic (Osona)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, inaugurarà el III Congrés Inclusió.cat. L’acompanyarà el rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Josep Eladi Baños, i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra. Els i les periodistes que vulguin assistir de forma presencial o virtual han d'acreditar-se prèviament enviant un correu a comunicacio.dso@gencat.cat.