La titular de Drets Socials atendrà els mitjans de comunicació a l'acabar la visita

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitarà la Plataforma Logística Humanitària de Creu Roja a Sant Martí de Tous, a la comarca de l’Anoia.  L'acompanyaran el president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet; la secretària d'Afers Socials i Famílies, Anna Figueras, l'alcalde de Sant Martí de Tous, David Alquézar, la secretària de Creu Roja Catalunya, Helena Fontanet, coordinador de Creu Roja Catalunya, Enric Morist, i el responsable del Centre Humanitari, Juan Antonio García.

Desprès de la visita, la consellera mantindrà una reunió de treball per parlar dels diferents projectes que duu a terme la Creu Roja i desprès de la visita, la consellera, Violant Cervera, atendrà els mitjans de comunicació.

Abans de la visita a Creu Roja, la consellera visitarà l'Ajuntament de Sant Martí de Tous, on signarà el llibre d'honor.

17:30|La consellera Cervera visita la Plataforma Logística Humanitària de Creu Roja. Creu Roja (c. dels Escots, 11)|Sant Martí de Tous (Anoia-Penedès)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitarà la Plataforma Logística Humanitària de Creu Roja a Sant Martí de Tous, a la comarca de l’Anoia.  L'acompanyaran el president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet; la secretària d'Afers Socials i Famílies, Anna Figueras; l'alcalde de Sant Martí de Tous, David Alquézar; la secretària de Creu Roja Catalunya, Helena Fontanet; el coordinador de Creu Roja Catalunya, Enric Morist, i el responsable del Centre Humanitari, Juan Antonio García. La titular de Drets Socials atendrà els mitjans de comunicació a l’acabar la visita.