• En acabar, els consellers d’Interior i de Salut i la portaveu del Govern informaran en roda de premsa de les noves mesures per fer front a la pandèmia

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà aquesta tarda una reunió extraordinària de la comissió delegada en matèria de Covid-19. A la trobada, que es farà de manera presencial al Palau de la Generalitat, a les 16.30 hores, hi participaran també els consellers d’Interior, Joan Ignasi Elena, i de Salut, Josep Maria Argimon. La reunió serà a porta tancada i posteriorment es facilitaran imatges i fotografies. 

A continuació, cap a les 17.45 hores, els consellers Elena i Argimon i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, detallaran les noves mesures per frenar l’expansió de la pandèmia.

Els mitjans podran seguir la compareixença i fer preguntes de forma presencial des del Palau de la Generalitat - amb mesures de protecció i limitació d’aforament tal com recomanen les autoritats sanitàries – o telemàticament a través de l’aplicació Zoom.

SEGUIMENT TELEMÀTIC

  • Es farà a través de l’aplicació Zoom.
  • Per garantir la seguretat del sistema, rebreu un correu amb la contrasenya, que serà diferent a la de la setmana anterior.

Per poder preguntar durant la roda de premsa caldrà que envieu un correu a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat des d’una adreça corporativa del mitjà, facilitant nom i cognoms, correu electrònic i número de telèfon mòbil per sol·licitar la incorporació al xat de l’aplicació Zoom i rebre les contrasenyes corresponents. El correu el podeu enviar a partir d’ara i fins a les 16.45h

 

SEGUIMENT PRESENCIAL

  • L’entrada dels periodistes serà per la porta del carrer Sant Sever.
  • Els periodistes que no tinguin acreditació del Palau, caldrà que enviïn un correu a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat des d’una adreça corporativa, sol·licitant poder assistir a la roda de premsa. Us podeu acreditar fins a les 16.45 h.
  • Caldrà venir amb temps, almenys mitja hora abans per acreditar-se, atès que el seguiment del protocol de mesures de protecció previst pot alentir el procés d’entrada.
  • Pel que fa a les televisions, per raons de limitació d’aforament, podran entrar un màxim de 5 càmeres que accediran a la sala de premsa per ordre d'arribada. També s'oferirà el senyal en directe de la roda de premsa a través de Collserola i FORTA. 
  • Pel que fa als fotògrafs, podran entrar de dos en dos al llarg de l'estona que duri la roda de premsa.
  • Les ràdios podran ocupar els seus espais a les cabines. No hi pot haver més d’una persona per cabina.
  • L’aforament a les taules de la sala de premsa serà limitat. L’ocupació d’aquest espai serà per ordre d’arribada.
  • Un cop s’hagi arribat al límit de l’aforament a la Sala de premsa, es posarà a disposició dels periodistes l’Auditori de Palau per poder seguir la roda de premsa i poder preguntar.
  • La roda de premsa s’emetrà per xarxes del @govern i a través de la plataforma Watchity es podrà recuperar la compareixença íntegra. 

Hi podreu accedir a través:

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Password: premsa