Presentació de l'informe 'Digital Talent Overview 2021'

query_builder   14 juliol 2021 10:00

event_note Nota de premsa

Presentació de l'informe 'Digital Talent Overview 2021'

  • La presentació tindrà lloc demà dijous, 15 de juliol, a les 10.30 hores, i es podrà seguir telemàticament via

La directora general de Societat Digital, Joana Barbany, participarà demà dijous, 15 de juliol, en la presentació, en el marc de l’aliança Barcelona Digital Talent, de l’informe “Digital Talent Overview 2021”. Durant l’acte, que se celebrarà en línia, es desgranaran els resultats de l’estudi que analitza la situació que viu el sector del talent digital a Catalunya.

La presentació comptarà també amb les intervencions del director del programa de Talent Digital de la Mobile World Capital Barcelona i portaveu de Barcelona Digital Talent, Jordi Arrufí; del president del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), Joan Ramon Barrera; del CEO i cofundador de Nuclio Digital School, Jared Gil; i del Managing Director d’Accenture Capability Network, Joan Sendra.

Barcelona Digital Talent és una iniciativa impulsada per Mobile World Capital Barcelona, Cercle Tecnològic de Catalunya, Barcelona Tech City, 22@Network, Foment del Treball Nacional, Barcelona Global, Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya, que té per objectiu convertir Barcelona i Catalunya en capitals del talent digital.

*Nota per als mitjans:

Els mitjans de comunicació que segueixin l’acte telemàticament podran formular preguntes via Zoom o bé, enviant-les per WhatsApp al 673 005 304 (indicant nom, mitjà, i la persona a qui va dirigida la pregunta).

10:30|Presentació de l'informe 'Digital Talent Overview 2021'. Acte telemàtic|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Societat Digital, Joana Barbany, participarà en la presentació, en el marc de l’aliança Barcelona Digital Talent, de l’informe “Digital Talent Overview 2021”. Durant l’acte, que se celebrarà en línia, es desgranaran els resultats de l’estudi que analitza la situació que viu el sector del talent digital a Catalunya.