El president Aragonès es reuneix demà amb el ministre-president de Flandes, al Palau de la Generalitat

query_builder   19 juliol 2021 19:13

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès es reuneix demà amb el ministre-president de Flandes, al Palau de la Generalitat

  • En acabar, cap a les 16.30 hores, faran una compareixença conjunta

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el ministre-president de Flandes, Jan Jambon, es reuniran demà, dimarts 20 de juliol, a les 15.30 hores, al Palau de la Generalitat. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici.

Durant la seva visita al Palau de la Generalitat, el ministre-president de Flandes també saludarà la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina.

 Un cop finalitzada la reunió, cap a les 16.30 hores, Pere Aragonès i Jan Jambon faran una compareixença informativa conjunta a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat.

Cobertura informativa

Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Hi haurà traducció simultània anglès / català.

Donades les limitacions degudes a la Covid-19, només podrà accedir al Palau una persona per mitjà.

La compareixença informativa serà retransmesa també en directe per les webs govern.cat i president.cat, així com per les xarxes socials del Govern i enviada a Collserola. I un cop finalitzada es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent: 

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Contrassenya: premsa

15:30|Reunió amb el ministre-president de Flandes. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reunirà amb el ministre-president de Flandes, Jan Jambon. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici. Un cop finalitzada la trobada, cap a les 16.30 hores, Pere Aragonès i Jan Jambon faran una compareixença informativa conjunta. Durant la seva visita al Palau de la Generalitat, el ministre-president de Flandes també saludarà la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina.

Nota: Per cobrir informativament aquests actes caldrà disposar de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.