• Exposaran els principals programes del pla de xoc per combatre l’atur en una roda de premsa a les 10.00 hores

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent Ramió, i la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, compareixen aquest dimecres 4 d’agost a les 10.00 hores per exposar les polítiques d’ocupació destinades a dones i a persones trans*.

Durant l’acte es detallaran els programes destinats a la formació i ocupació de dones víctimes de violències masclistes així com dones amb atur de llarga durada i famílies monoparentals.

Torrent donarà detalls del nou programa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que, per primer vegada, inclourà el foment de l’ocupació per a persones trans*.  Aquesta ajuda forma part del Pla de Xoc en Polítiques Actives d’Ocupació presentat el passat 1 de juliol. Verge, per la seva banda, exposarà la tasca de suport del Govern a aquests col·lectius, un dels que té més dificultats per accedir al món laboral.

La compareixença tindrà lloc a les 10.00 hores a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, 4). Els mitjans que estiguin interessats en cobrir l’acte de forma presencial cal que confirmin la seva assistència a través del correu comunicacio.igualtat@gencat.

La presentació es podrà seguir en directe per streaming a través del web de la Generalitat de Catalunya: https://govern.cat/salapremsa/

10:00|El conseller Torrent i la consellera Verge exposen les polítiques d'ocupació destinades a dones i persones trans*. Palau de la Generalitat|Barcelona - Palau de la Generalitat (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent Rubió, i la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, compareixeran per exposar les polítiques d’ocupació destinades a dones i a persones trans*, a la sala Clavé del Palau de la Generalitat (plaça Sant Jaume, 4).