• El cap del Govern es reunirà en aquestes instal·lacions amb els màxims responsables de l’entitat a Catalunya, que li explicaran les activitats que Creu Roja duu a terme durant la campanya de platges

 

  • Un cop finalitzada la visita, al voltant de les 9.45 hores, el president Aragonès farà una breu atenció als mitjans de comunicació
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, farà demà divendres, 13 d’agost, una visita al Servei preventiu, de socorrisme i bany adaptat que la Creu Roja té habilitat a la platja de Caldes d’Estrac. El cap del Govern es reunirà també en aquestes instal·lacions amb els responsables de l’entitat a Catalunya, que explicaran al president les activitats que Creu Roja duu a terme, especialment durant la campanya d’estiu.  

 

El cap de l’Executiu arribarà a les 9 hores al mòdul de la Creu Roja (pl. de les Barquetes, s/n), on serà rebut pels representants de l’entitat a Catalunya, encapçalats pel seu president, Josep Quitet, i la presidenta a Barcelona, Lídia Lanuza, així com l’alcalde de Caldes d’Estrac, Òscar Baró. En el decurs de la visita, el president de la Generalitat rebrà les explicacions sobre les diferents activitats que Creu Roja desenvolupa durant la campanya de platges, entre les quals destaca el servei de bany adaptat, que permet a les persones amb discapacitat poder gaudir d’un bany segur en el mar i que els seus familiars puguin disposar a més, gràcies a aquesta ajuda, d’un descans.

 

Un cop finalitzada la visita, al voltant de les 9.45 hores, el president Pere Aragonès farà una breu atenció als mitjans de comunicació, en un espai reservat a l’altra banda de la plaça de les Barquetes.

 

09:00|Visita al Servei preventiu, de socorrisme i bany adaptat de la Creu Roja. Mòdul de la Creu Roja (pl. de les Barques, s/n)|Caldes d'Estrac (Maresme)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, farà una visita al Servei preventiu, de socorrisme i bany adaptat que la Creu Roja té habilitat a la platja de Caldes d'Estrac. El cap del Govern es reunirà amb els responsables d'aquesta entitat, encapçalats pel seu president a Catalunya, Josep Quitet, i la presidenta de Creu Roja a Barcelona, Lídia Lanuza, que explicaran al president les activitats que duen a terme durant la campanya de platges, entre altres, el servei de bany adaptat, que permet a persones amb discapcitat el poder gaudir d'un bany segur en el mar. Un cop finalitzada la visita, el president farà una breu atenció als mitjans de comunicació.