La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, presidirà demà dijous, a les dotze del migdia, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació de la 41a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes, que es celebraran entre el 3 i el 5 de setembre a Lliçà d'Amunt (Vallès Oriental).

L’acte comptarà també amb la presència del president del Grup 24 hores, Francesc Padró, que explicarà els detalls i les novetats de la prova, l’única competició de 24 hores del món de resistència en ciclomotor. Els acompanyaran Ignasi Simón, alcalde de Lliçà d'Amunt, així com patrocinadors i col·laboradors.

Aquesta és una cursa única en el seu gènere tant pel que fa al circuit com a la durada i a la cilindrada dels vehicles participants, totes motocicletes de no més de 50 cc. L’any passat la competició no es va celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19.

12:00|Presentació de la 41a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes. Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet ( c. Buenos Aires, 56-58)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, presidirà la presentació de la 41a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes, que se celebraran entre el 3 i el 5 de setembre a Lliçà d'Amunt.