El Govern farà una jornada de treball demà, dissabte, a la Vall d'en Bas

query_builder   3 setembre 2021 11:11

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern farà una jornada de treball demà, dissabte, a la Vall d'en Bas

El Govern es reunirà demà, dissabte 4 de setembre, a la Vall d’en Bas en una jornada de treball que estarà encapçalada pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, i en la qual hi prendran part tots els membres de l’Executiu i els secretaris generals. Aquesta jornada, prevista als acords de Govern, servirà per enfocar el curs polític i que cada departament comparteixi amb la resta les seves prioritats i línies mestres.

La trobada tindrà lloc al Centre de Cultura i Natura Can Trona i s’iniciarà a les 9.30 hores. Serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici. A les 13 hores, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, farà una atenció als mitjans.

Nota: Per cobrir aquest acte cal acreditar-se prèviament enviant un correu abans de les 18 hores d’aquest divendres, 3 de setembre, a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà per al qual es treballa i tasca que es desenvolupa. Per motius d’espai només s’acreditarà una persona per mitjà i funció.

La compareixença informativa de la portaveu serà retransmesa en directe pel web govern.cat, així com per les xarxes socials del Govern. Un cop finalitzada es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent: 

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Contrassenya: premsa

Els vehicles dels mitjans es poden estacionar al pàrquing de Can Trona, situat al costat mateix del centre.