El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat de la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Tamara Garcia; del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort; i del cap del cos de Bombers de la Generalitat, David Borrell, presidirà demà dijous 9 de setembre, a les 10:00 hores, l’acte de benvinguda del curs de formació bàsica de bombers 2021-2022 que tindrà lloc a l’auditori de l’ISPC.  

El procés de formació, que es perllongarà fins al proper mes de març, compta amb 250 aspirants al cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Els periodistes que vulgueu cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom cognoms, DNI, mitjà al qual pertanyeu, així com les dades del vehicle, abans d’avui dimecres, 8 de setembre, a les 19.00 hores.

 

 

 

10:00|El conseller Elena inaugura el curs de formació bàsica per als futurs bombers i bomberes de la Generalitat. ISPC |Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat de la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Tamara Garcia; del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort; i del cap del cos de Bombers de la Generalitat, David Borrell, presidirà l’acte de benvinguda del curs de formació bàsica de bombers 2021-2022 que tindrà lloc a l’auditori de l’ISPC.