Acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a les Terres de l'Ebre

query_builder   8 setembre 2021 16:55

settings_input_antenna Convocatòria

Acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a les Terres de l'Ebre

L'acte comptarà amb la conferència de l'expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, i l'actuació musical del violoncel·lista David Rebull
El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, presidirà aquest dijous, 9 de setembre, l'acte de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a les comarques ebrenques.

L'acte institucional, que tindrà lloc a les 19.00 hores, a la plaça dels Dolors de Tortosa, comptarà, a més del discurs oficial del delegat del Govern, amb la conferència de l'expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, i l'actuació del violoncel·lista, David Rebull.

19:00|Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. Pl. dels Dolors|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, presidirà l'acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a les Terres de l'Ebre, que comptarà amb la conferència de l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, i l'actuació del violoncel·lista, David Rebull. El director territorial de Drets Socials a les Terres de l'Ebre, Felip Monclús, assistirà a l'acte.