ANUL·LADA: Convocatòria de premsa inauguració del Clínic Eye Training Center

El vicepresident del Govern i el conseller de Salut participaran dilluns a la inauguració del Clínic Eye Training Center, un centre de formació en oftalmologia pioner a Europa

query_builder   10 setembre 2021 15:21

settings_input_antenna Convocatòria

ANUL·LADA: Convocatòria de premsa inauguració del Clínic Eye Training Center

El vicepresident del Govern i el conseller de Salut participaran dilluns a la inauguració del Clínic Eye Training Center, un centre de formació en oftalmologia pioner a Europa

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, participaran dilluns, 13 de setembre, a l’acte de presentació del Clínic Eye Training Center (CETC), la nova àrea de formació en cirurgia que forma part Institut Clínic d'Oftalmologia (ICOF) de l’Hospital Clínic de Barcelona.

A l’acte, que es farà a les 11:30 h a la seu del Clínic de la Maternitat (c. Sabino Arana , s/n), a Barcelona, també hi participaran el director general de l’Hospital Clínic, Josep Maria Campistol, i el director de l’Institut Clínic d’Oftalmologia, Alfredo Adán.

Clínic Eye Training Center és el primer projecte d’entrenament pràctic en Oftalmologia en un centre públic a Europa integrat en una àrea quirúrgica amb una zona específica per a docència. L’objectiu és que alumnes de grau de Medicina i Bioenginyeria, metges MIR i professionals de l’oftalmologia de tot el món rebin la millor formació en aquesta especialitat.

En el decurs de l’acte es farà una presentació i demostració del projecte del CETC. També es proporcionaran imatges en vídeo i fotografies de l’activitat.

Per acreditar-se a l’acte, cal enviar un mail a premsa@clinic.cat abans de les 19.00 hores d’aquest diumenge, 12 de setembre. Es poden acreditar un màxim de dues persones per mitjà.

11:30|El vicepresident Puigneró i el conseller Argimon participen en la inauguració del Clínic Eye Training Center. Seu del Clínic de la Maternitat ( c. Sabino Arana, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, participaran en l’acte de presentació del Clínic Eye Training Center (CETC), la nova àrea de formació en cirurgia que forma part Institut Clínic d'Oftalmologia (ICOF) de l’Hospital Clínic de Barcelona. A l’acte també hi participaran el director general de l’Hospital Clínic, Josep Maria Campistol, i el director de l’Institut Clínic d’Oftalmologia, Alfredo Adán.