· El centre s'estrena aquest any impartint el primer curs del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat de Lleida

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, presidirà demà a la Seu d’Urgell l’acte d'inici de curs del nou centre INEFC Pirineus, que impartirà el primer curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de Lleida.

L’acte de benvinguda i inici de curs tindrà lloc al Parc del Segre de la Seu d’Urgell, a dos quarts de dues de la tarda, i comptarà amb la presència de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega; el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy; el diputat de la Diputació de Lleida, Marc Baró, i el director de l’INEFC, Eduard Inglés. També hi intervindran Xavier Peirau, director del centre INEFC Lleida, i Sílvia Puigarnau, coordinadora del centre INEFC Pirineus.

*El canal de Youtube de l’INEFC Catalunya retransmetrà l’acte en directe a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/3A5RWUe

Prèviament a l’inici de curs, la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física visitarà les instal·lacions del Centre Cultural Les Monges, seu temporal dels nous estudis.

40 places al nou grau universitari

Aquest curs 2021-22 s’obre l’oferta formativa del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) per a un grup desplaçat d’aquesta titulació de l’INEFC de Lleida de 40 alumnes a la Seu d’Urgell. El centre INEFC Pirineus vol ser un referent en l’àmbit català, estatal i internacional en els esports en el medi natural. L’objectiu d’aquest projecte és convertir-se en el primer centre universitari focalitzat en la formació, la recerca i la transferència sobre activitats esportives en el medi natural de muntanya i riu.