El consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, presidirà dilluns, 20 de setembre, els actes de la diada institucional en commemoració del patró del Consolat del Mar de Barcelona.

A l’acte intervindrà la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca, i la magistrada i exdegana dels jutjats de Barcelona, Mercè Caso, pronunciarà una conferència sobre mitjans alternatius de resolució de conflictes. També es farà el jurament dels nous cònsols i la imposició de medalles als representants del Consell de Vint com a testimoni del seu jurament de servei al país. El cònsol major, Jordi Domingo, pronunciarà unes paraules i, a continuació, la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, farà la cloenda de l’acte.

Hi assistiran també el secretari de Govern, Xavier Bernadí, el director general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació, Joan Ramon Casals, el vicepresident i el secretari general de la Cambra de comerç de Barcelona, Toni Font i Xavier Coronas, respectivament.

 

 

ACTE:

La consellera de Justícia presideix la diada institucional en commemoració del patró del Consolat de Mar de Barcelona

DIA:

Dilluns, 20 de setembre

HORA:

18:30 h

LLOC: 

Saló de Cònsols. Llotja de Mar

Pg. d’Isabel II, 1

Barcelona

 

18:30|La consellera Ciuró presideix la diada institucional en commemoració del patró del Consolat de Mar . Saló de Cònsols. Llotja de Mar ( pg. d'Isabel II, 1)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, presidirà la diada institucional en commemoració del patró del Consolat de Mar.